Foto's 2010

Aubade
De Koninginnedag op Sint Philipsland begon al vroeg in de morgen met een aubade bij dorpshuis De Wimpel. Als vertegenwoordiger van de gemeente Tholen was raadslid de heer H. Geluk aanwezig samen met zijn echtgenote. Kinderen van beide basisscholen en de peuterspeelzaal zongen onder begeleiding van de muziekvereniging Concordia de ingestudeerde versjes en uiteraard het Wilhelmus.


Kinderspelen
Vanwege de regen die in de ochtend van de Koninginnedag viel werden de kinderspelen niet gehouden op de schoolpleinen maar werd uitgeweken naar de schoolgebouwen van de beide scholen. De kinderen vermaakten zich ondanks de slechtere weersomstandigheden opperbest.


Zeskamp
Ook de zeskamp die georganiseerd werd op de Tramput werd een schitterend succes. In totaal namen tien teams deel aan de verschillende activiteiten. Met groot enthousiasme lieten de deelnemers zich van hun beste kant zien. Een uitgebreid verslag van deze middag en de totaaluitslag kunt u vinden door hier te klikken.


Vrijmarkt en kinderbraderie
Op het schoolplein van de Koningin Juliana School werd 's middags een vrijmarkt met een kinderbraderie georganiseerd. Veel kinderen probeerden hun oude spulletjes aan de man te brengen. Op de vrijmarkt werden deze middag onder meer diverse zelfgemaakte hobby-artikelen verkocht. Naast de brandweerkazerne stond een springkussen opgesteld, waar de hele middag druk gebruik van werd gemaakt. In de Achterstraat hadden kinderen de mogelijkheid om mee te rijden op een pony. Na de regenachtige ochtend was de middag mede dankzij het voorjaarszonnetje een groot succes.


Puzzelrit
Het is inmiddels een goede traditie geworden. Jaarlijks organiseert de plaatselijke brandweer in samenwerking met de heer Van Vossen een autopuzzelrit. De rit trok dit jaar achttien deelnemers. Naast het goed analyseren van de routebeschrijving moest door de deelnemers ook een activiteit uitgevoerd worden.


Lintjesregen
Onderstaand een selectie foto's van de lintjesregen. De onderscheidingen werden op 29 april uitgereikt op het gemeentehuis in Tholen. In totaal 11 inwoners van de gemeente Tholen werden onderscheiden. Op de groepsfoto staan van links naar rechts: Jan Westdorp, Kees Knulst, Leen Moerland, Bert Stolk, Piet van der Vlies, burgemeester W. Nuis, ds. C. Gielen, Anja Neele-Kempeneers, Kees Droogers, Adrie van der Sande, Bram van der Sande en Tannie Keur-Gunter.


Foto's 2009         Foto's 2010         Foto's 2011         Foto's 2012         Foto's 2013         Foto's 2014


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia