Uitslagen 2010

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koninginnedag 2010 georganiseerd zijn.

Puzzelrit
Met dank aan Han van Vossen uit Sint-Annaland hebben de deelnemers weer veel plezier kunnen beleven aan de puzzelrit. Met in totaal 18 deelnemers kon gesproken worden van een geslaagd activiteit. Op een gedeelde eerste plaats eindigden Chris van 't Hof en Peter Kunst. Daarachter eindigde Jan-Willem Kempeneers.


Zeskamp
Met een fraai oranjezonnetje is de zeskamp georganiseerd door Party Beach op de Tramput in St Philipsland een mooi succes geworden. Tijdens de opbouw in de regen op de ochtend van de Koninginnedag deed zich nog wel een probleem voor. Nadat de zekering het begaf in de stoppenkast viel de stroom uit. Het hele zwembad liep leeg en dat gaf gelijk al een grote plas op de Tramput. Maar het vele water verhoogde de pret alleen maar. Er verschenen tien teams aan de start die elkaar bestreden op de zes spelonderdelen.

Na de briefing aan de teamcaptains ging een vriendelijk Koninginnedag zonnetje schijnen en achter de omheining groeide de publieke belangstelling. De start met het waterspel gaf gelijk al de nodige hilariteit. De sfeer was prima en de stemming was opperbest.

Na een aarzelende start kwamen de Maaskantjes op stoom. Het team met Ton & Kees Vroegop onder leiding van captain Bram Smits gooide alle remmen los en won de drie laatste onderdelen, waar ze per spel de volle buit van 10 punten pakten. Daarnaast was er de regelmaat van Nudity Beach die in elk speldonderdeel hoog eindigde.

Spannend werd het in de finaleronde. Nudity Beach op kop met 53 punten, met Reuser en de Maaskantjes in het voetspoor met 51 punten. De teams zetten daarop 10 teamleden in op de finale, die door de hindernisbaan ging, vervolgens moest met in de modder onder de balk door en via het zwembad kon de terugtocht ingezet worden. Nudity Beach zette een scherpe tijd weg van 4 minuut 13 seconden die niet overtroffen kon worden, waarna dit team de hoofdprijs in de vorm van de wisselbeker met inhoud en een enveloppe met inhoud in ontvangst kon nemen.

Mooi was in de finaleronde de onderling strijd tussen de jonge meiden van de Gangster Babes en de even oude jongens van de Party Boys. De meiden wonnen van de jongens in een mooie tijd van 4 minuut 46 seconden.

Het team van Party Beach bedankt voor de opbouw en afbouw en alle voorbereidingen. Het is de moeite waard geweest! En dat op de Koninginnedag dat de Zeeuwen volgens Hare Majesteit de Koninginnedag teruggaven aan de Oranjes. Kan het nog mooier.

Met dank aan Gerard Noorthoek

Klik hier voor de totaaluitslag en eindrangschikking van de zeskamp. (pdf)

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia