Uitslagen 2011

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koninginnedag 2011 georganiseerd zijn.

Vossenjacht
Door deelname aan de vossenjacht maakten de kinderen kans op een cadeaubon. Bijna alle kinderen hadden de 20 vossen binnen de gestelde tijd van twee uur gevonden. Mede vanwege het grote aantal deelnemers was de vossenjacht een enorm succes. Vier van de in totaal 149 deelnemers mochten hun prijs in ontvangst nemen. De speelgoedbonnen gingen naar Mees Verwijs, Jenni Voorwinden, Rozemarijn Bogert en Estelle Moerland. De Werkgroep Koninginnedag wil de organisatoren, Peter en Petra Kunst, alsmede de vossen hartelijk bedanken voor hun inzet.


Vlaggenwedstrijd
Ook de vlaggenwedstrijd die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd was een groot succes. In totaal zijn 259 vlaggen geteld. Uit al deze adressen werden drie winnaars getrokken die een taart in ontvangst mochten nemen. Deze keer waren fam. Lebbink (Gladiolenstraat 26), fam. De Ruyter (Oostdijk 22) en fam. Geense (Krammerstraat 5) de gelukkigen.


Puzzelrit
Met dank aan Han van Vossen uit Sint-Annaland hebben de deelnemers weer veel plezier kunnen beleven aan de puzzelrit. Met in totaal 19 deelnemers kon gesproken worden van een geslaagd activiteit. Na een inmiddels traditionele discussie over de opdrachten en de uitslag heeft Han van Vossen de eindrangschikking vastgesteld. Op de eerste plaatst eindigde het team Kempeneers en Van Duuren. Tweede werd de familie Tichem en op de derde plaats eindigde P. Kunst. Richard van Duuren werd vierde en de families Van Selm en Van der Werf eindigden op een gedeelde vijfde plaats.


Zeskamp
Onder een stralende zon werd de Zeskamp op Koninginnedag afgewerkt. Er waren net als vorig jaar 10 teams aangemeld en namens het organiserende Party Beach had Martijn Reijngoudt een leuk en afwisselend programma in elkaar gedraaid. Mede door het prima oranje weer was het een drukte van belang op “de Tramput”. Net als vorig jaar wist Nudity Beach de eindoverwinning naar zich toe te trekken.

Kratten stapelen
Bij het kratten stapelen wist de latere winnaar Nudity Beach een hoogte van 34 kratten te bereiken. Omdat er redelijk veel wind was ging het vooral om de teamprestatie; iedereen van het team moest zijn steentje bijdragen. Daarbij was het oppassen om niet overmoedig te worden. De dakduiven probeerden 35 kratten, maar door een windvlaag ging de krattentoren alsnog om; weg hoge score.

Gaet eur of um dur af
Het spectaculairste onderdeel, waarbij de teams onderling tegen elkaar uitkwamen. De bedoeling van het spel was om de tegenstander van de pilaar af te meppen. Er werden vele rake klappen uitgedeeld. Verrassend goed waren de Party Chicks; een team dat alleen uit meiden bestond. Zij haalden de volle 10 punten op dit onderdeel. Het leverde hun in de eindstand een fraaie 3e plaats op.

Veel vertier
De sfeer onder de veelal jeugdige deelnemers was opperbest. Glijpartijen, elkaar werd water bestoken en elkaar in het waterbassin trekken. Het gebeurde allemaal op de gezellige Tramput alles onder het genot van een drankje en een hapje van café ’t Durp. Rond de klok van 18.00 uur waren alle stemmen geteld en kon de balans worden opgemaakt. Voor de uitslag en de punten per programma onderdeel zie de uitslagenlijst. De winnaar was het team van Nudity Beach. De wisselbokaal bleef bij dit team.

Opruimen
Vervolgens was voor het organiserende Party Beach er nog een taak te vervullen. Inpakken op opruimen. Na de geslaagde Zeskampmiddag op de Tramput was de voldoening groot en dat helpt bij de laatste klus. Party Beach bedankt voor de organisatie!

Met dank aan Gerard Noorthoek

Klik hier voor de totaaluitslag en eindrangschikking van de zeskamp. (pdf)

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia