Uitslagen 2013

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koninginnedag 2013 georganiseerd zijn.

Ballonnenwedstrijd
In totaal zijn 8 kaartjes terug gekomen van kinderen die deelgenomen hebben aan de ballonnenwedstrijd. De ballon van Maurice Vermeij kwam terecht in Huybergen. Thomas Haanskorf kreeg zijn kaartje terug gestuurd vanuit Ede en de ballon van Lisa Fontijne maakte een reis naar Lienden. De ballonnen van Willem van der Doe en Jet Kempeneers zweefden naar Ede en de ballon van Janneke Vermeij maakt een landing in een weiland naast Vliegveld Teuge. Xander de Ruijter kreeg bericht vanuit Wijhe en de ballon van Nick Verkerke kwam terecht in Bruinehaar.

Uiteindelijk zijn de afstanden hemelsbreed gemeten en bleken de ballonnen van Nick, Xander en Janneke de grootste afstand afgelegd te hebben. Zij zijn de prijswinnaars geworden van een cadeaubon. Namens de werkgroep hartelijk gefeliciteerd!


Speurtocht 'Schatten van MÓxima'
De kinderen konden dit jaar tijdens de speurtocht op zoek naar de 'Schatten van MÓxima'. Ruim 130 kinderen namen deel aan deze speurtocht. De winnaars zijn Collin Moerland, Anne-Co Hoek en Laura Neele.


Vlaggenwedstrijd
Inmiddels werd voor het derde jaar een vlaggenwedstrijd georganiseerd. Werden vorig jaar nog zo'n 250 vlaggen geteld, dit jaar hingen er ruim 300. Uit al de adressen waar de vlag uitgehangen was werden drie winnaars getrokken die een waardebon voor een overheerlijke taart in ontvangst mochten nemen. De gelukkigen waren mevrouw Fontijne-Roggeband (Mosselkreekstraat 46), familie Van der Est-Wagemaker (Luysterlaan 11) en familie Vermeij-Vroegrijk (Zijpestraat 32).


Puzzelrit
De puzzelrit, georganiseerd door de plaatselijke brandweer, is dit jaar samengesteld door Arco Kunst. Met een deelnemersveld van 15 teams kan terug gekeken worden op een geslaagde rit. Vanaf 18:45 uur gingen de teams van start met als doel zo weinig mogelijk strafpunten te verzamelen. Na afloop konden de deelnemers aan de hand van een antwoordenblad, in afwachting van de prijsuitreiking, hun antwoorden vast controleren. Op de eerste plaats eindigde de familie Kunst-Reijngoudt, tweede werd familie Kodde en de derde plaats in de eindrangschikking was voor familie De Wit.


Zeskamp
Op de Tramput is 's middags traditiegetrouw een zeskamp georganiseerd. De deelnemers konden zich onder een stralende zon aan de verschillende onderdelen wagen. Uiteindelijk eindigde het team Party Beach op de eerste plaats. Nudity Beach werd tweede en De Joeppies eindigden op de derde plaats.

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia