Uitslagen 2014

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koningsdag 2014 georganiseerd zijn.

Vossenjacht
Aan de vossenjacht hebben circa 150 kinderen deelgenomen. Drie van hen werden na loting verrast met een waardebon voor een speelgoedwinkel. De drie gelukkigen zijn Thijmen Kosten, Jarike Kosten en Rina van der Doe.


Vlaggenwedstrijd
Inmiddels werd voor het vierde jaar een vlaggenwedstrijd georganiseerd. Uit al de adressen waar de vlag uitgehangen was werden drie winnaars getrokken die een waardebon voor een overheerlijke taart in ontvangst mochten nemen. De gelukkigen waren mevrouw Verwijs (Eendrachtstraat 54), familie Den Braber (Schoolstraat 44) en familie Bakker (Emmastraat 1).


Puzzelrit
De puzzelrit, georganiseerd door de plaatselijke brandweer, is evenals vorig jaar samengesteld door Arco Kunst. Verschenen vorig jaar nog 15 teams aan de start, dit jaar namen 20 teams deel aan de puzzelrit. Vanaf 18:45 uur gingen de teams van start met als doel zo weinig mogelijk strafpunten te verzamelen. Na afloop konden de deelnemers aan de hand van een antwoordenblad, in afwachting van de prijsuitreiking, hun antwoorden vast controleren. Op de eerste plaats eindigde het team Van Duuren/Kempeneers, tweede werd het team Kodde/Kunst en op de derde plaats eindigde de familie Van der Velde. De top vijf werd vol gemaakt door familie De Jonge op de vierde plaats en familie de Joode op de vijfde plaats.


Zeskamp
Op de Tramput is 's middags traditiegetrouw een zeskamp georganiseerd. De deelnemers konden zich onder een stralende zon aan de verschillende onderdelen wagen. Uiteindelijk eindigde het team Party Beach met aanvoerder Dennis Kot op de eerste plaats. Nudity Beach met teamcaptain Lars Steijn werd tweede en De Rakkers van Bart van de Velde eindigden op de derde plaats. Vierde werd team Vrijbuiters met teamcaptain Adrie van Vossen. Op de vijfde plaats in de eindrangschikking eindigden de Oemoemenoe's met aanvoerder Bas Quist. Zesde en laatste werden De Fluppies, van Rob den Engelsman.

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia