Uitslagen 2015

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koningsdag 2015 georganiseerd zijn.

Speurtocht In alle st(r)aten
Dit jaar werd in het ochtendprogramma voor alle kinderen de speurtocht 'In alle st(r)aten)' georganiseerd. Na loting werden vier van de deelnemers benoemd tot winnaar en werden verrast met een waardebon voor een speelgoedwinkel. De vier gelukkigen zijn Isabel van de Velde, Lisanne Burger, Tommy Wilstra en Nadine van Loon. In totaal namen 128 kinderen deel aan de speurtocht.


Vlaggenwedstrijd
Een inmiddels jaarlijks terugkerende traditie is de vlaggenwedstrijd. Uit al de adressen waar de vlag uitgehangen was werden drie winnaars getrokken die een waardebon voor een overheerlijke taart in ontvangst mochten nemen. De gelukkigen waren Corrie Fontijne-Roggeband, Bas en Leanne Roggeveen en Adrie en Hennie Verkerke.


Puzzelrit
De puzzelrit, georganiseerd door de plaatselijke brandweer, is evenals vorig jaar samengesteld door Arco Kunst. In totaal 18 teams verschenen aan de start van de rit. Vanaf 18:45 uur gingen de teams van start met als doel zo weinig mogelijk strafpunten te verzamelen. Na afloop konden de deelnemers aan de hand van een antwoordenblad, in afwachting van de prijsuitreiking, hun antwoorden vast controleren. Middels een beamer werden foto's van de route en oriŽntatiepunten getoond. Op de eerste plaats eindigde het team Kodde/Kunst, tweede werd het team Van Duuren/Kempeneers en op de derde plaats eindigde Herco Noorthoek. De top vijf werd vol gemaakt door Maurits Verwijs op de vierde plaats en Elvira Hage op de vijfde plaats.


Zeskamp
Op de Tramput is 's middags traditiegetrouw een zeskamp georganiseerd. De deelnemers konden zich onder een stralende zon aan de verschillende onderdelen wagen. Uiteindelijk eindigde het team Party Beach op de eerste plaats. Team '84/85' werd tweede en team De Fluppers eindigde op een derde plaats. De top vijf werd vol gemaakt met team NOAD '67 op de vierde plaats en team Nudity-Beach op plaats vijf.

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia