Uitslagen 2017

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koningsdag 2017 georganiseerd zijn.

Vossenjacht
Vorig jaar kon de vossenjacht niet doorgaan vanwege de vele regen, maar dit jaar kon dat gelukkig wel. Ruim 100 kinderen hebben meegedaan aan de speur- en plakjacht. Uit alle goede inzendingen zijn drie winnaars getrokken. De gelukkigen zijn Isa Barthel, Laura Chodun en Elo´se van Duuren.


Vlaggenwedstrijd
Ook dit jaar waren er mooie prijzen te winnen door de vlag uit te hangen. Alle adressen waar de Nederlandse driekleur uithing zijn genoteerd en hieruit zijn vier winnaars getrokken. Familie Geense (Oostdijk 33) en familie Den Braber (Schoolstraat 44) zijn de winnaars van een tegoedbon voor een heerlijke taart. Familie Fontijne (Plataanstraat 12) heeft een plantenbak gewonnen en familie Overbeeke (Boserf 5) is de winnaar van een coincard met exclusieve Willem-Alexander munt.


Puzzelrit
De puzzelrit, georganiseerd door de plaatselijke brandweer, is evenals vorig jaar samengesteld door Arco Kunst. In totaal 27 teams verschenen aan de start van de rit. Vanaf 19:00 uur gingen de teams van start met als doel zo weinig mogelijk strafpunten te verzamelen. Na afloop konden de deelnemers aan de hand van een antwoordenblad, in afwachting van de prijsuitreiking, hun antwoorden vast controleren. Op de eerste plaats eindigde het Maurits Verwijs, tweede werd Wim Kempeneers en op de derde plaats eindigde Arjan Kempeneers. De top vijf werd vol gemaakt door team Kunst/Kodde op de vierde plaats en Pascal Mol en Richard Lindhout op de vijfde plaats.

Tijdens de puzzelrit kon ook een rebus opgelost worden waarmee een rookmelder en een CO-melder te winnen waren. De rookmelder is gewonnen door Evert-Jan Geluk. De CO-melder is gewonnen door Marinus Voorwinden.


Fotowedstrijd puzzelrit
Aan de puzzelrit zat tevens een fotowedstrijd vast. Iedere deelnemer kon een foto inzenden die tijdens de rit gemaakt moest zijn. De foto's zijn beoordeeld door Peter Geluk Fotografie die vervolgens drie winnaars heeft gekozen. De winnaar van de fotowedstrijd is Tamara de Ruijter. Op de tweede plaats eindigde Pascal Mol en Marja Potappel eindigde met haar foto op de derde plaats. De drie winnaars kregen als prijs uiteraard eeuwige roem maar ook de exclusieve 50 cent munt in coincard ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander.

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia