Uitslagen 2018

Onderstaand de uitslagen van de diverse activiteiten die op Koningsdag 2018 georganiseerd zijn.

Klop(niet)jacht
Een prachtig aantal kinderen heeft deelgenomen aan de 'Klop(niet)jacht'. In totaal 126 schreven zich in om deel te nemen. Uit alle goede inzendingen zijn vier winnaars getrokken. De gelukkigen zijn Amber van Westen, Jelmer van de Wethering, Xander de Ruyter en Amber van Dijke. Deze vier kinderen hebben een cadeaubon gewonnen.


Vlaggenwedstrijd
Het is inmiddels een traditie dat het uithangen van de vlag een mooie prijs op kan leveren. Tussen 10:00 en 12:00 uur zijn alle adressen genoteerd waar de Nederlandse driekleur uithing en hieruit zijn vier winnaars getrokken. Familie de Jonge ('t Slaak 19), familie de Ruijter (Voorstraat 9), familie Steijn (Eendrachtstraat 49) en familie Vroegop (Julianastraat 24) zijn de gelukkigen die een cadeaubon gewonnen hebben.


Puzzelrit
Traditiegetrouw is weer een puzzelrit uitgezet door Arco Kunst, georganiseerd namens de plaatselijke brandweer. In totaal hebben 31 teams meegereden met de rit. Vanaf 19:00 uur gingen de auto's van start met als doel zo weinig mogelijk strafpunten te verzamelen. Na afloop konden de deelnemers aan de hand van een antwoordenblad, in afwachting van de prijsuitreiking, hun antwoorden vast controleren. De eerste plaats was dit jaar voor het team Van Duuren/Kempeneers, tweede werd het team Kodde/Kunst en op de derde plaats eindigde Wim Kempeneers.

Tijdens de puzzelrit kon ook een rebus opgelost worden waarmee een cadeaubon te winnen was. De winnaar van de rebus waren Stan en Lisanne.

Uitslagen 2010         Uitslagen 2011         Uitslagen 2012         Uitslagen 2013         Uitslagen 2014         Uitslagen 2015         Uitslagen 2017         Uitslagen 2018


All rights reserved - © 2010- - Oranjecomite Sint Philipsland - Sponsoring en realisatie door Kempeneers Multimedia